Фахівці керуючої компанії “Місто для людей Дніпрорудне” у третьому кварталі замінили 751 кв.м. покрівлі; виконала герметизацію швів - 239 кв.м.; оновили 234 кв. м ділянок трубопроводу холодного водопостачання; замінили 117 од. запірної арматури.

У літньо-весняний період команда “Місто для людей Дніпрорудне” перш за все звернула увагу на ремонт м’якої покрівлі та герметизацію швів. Приводом для цього стали заявки від співвласників багатоповерхівок, які надійшли на “гарячу лінію” до керуючої компанії, що обслуговує 60 будинків у місті. Ремонтні роботи такого напрямку відносяться до статті тарифу “поточні ремонти” і саме від того, які накопичення має будинок, залежить виконання робіт.

 

Відповідно було проведено ремонтні роботи м’якої покрівлі у 44 будинках  за адресами: вул. Героїв праці, 13, 21; вул. Центральна, 11, 13, 15, 17, 21, 51; проспект Ентузіастів, 6 та 8; вул. Шахтарська, 34 та Молодіжна, 2. Так, впродовж звітного періоду було відремонтовано покрівлі – 751 м/п. Щоб попередити порушення теплоізоляції та потрапляння вологи під час опадів до квартир, фахівці керуючої компанії провели роботи по герметизації міжпанельних швів у багатоповерхівках за адресами: вул. Зелена, 1; вул. Шахтарська, 34 та Центральна, 49. Загальний обсяг виконаних робіт становить – 239 м/п.

 

Під час звітного періоду в рамках міської програми спеціалісти компанії виконали роботи по заміні каналізаційного випуску в будинку за адресою вул. Героїв праці, 13 (замінено 17 кв. м. труб). У будинку по пр. Ентузіастів, 20 замінено 14 кв.м. труб та вул. Центральна, 25 – 15 кв.м. труб; вул. Центральна, 6 та 8 по 25 кв.м.; по вул. Центральна, 3 (1 під’їзд) замінили 26 кв. м. труб. 

За статтею “поточний ремонт” мобільна бригада виконала роботи по заміні ділянки трубопроводу холодного  водопостачання в будинку №32 по вулиці Шахтарська. В результаті було замінено 16 м/п трубопроводу. По 50 м/п ділянок трубопроводу холодного водопостачання було оновлено у будинку по пр. Ентузіастів, 5 (3, 4, 5, 6 під’їзди) та у будинку№19 по вулиці Героїв праці. У будинку №1 по вулиці Зелена замінено 100 м/п трубопроводу. По вул. Шахтарська, 14 та Героїв праці, 21 було замінено ділянку трубопроводу холодного водопостачання, загальним обсягом - 18 м.

 

Впродовж звітного періоду були виконані роботи по фарбуванню лавок за адресами: вул. Центральна, 4, 12б; вул. Шахтарська, 10.

 

По пр. Ентузіастів, 3 фахівці фахівці компанії виконали часткове бетонування цоколю загальною площею 2 п/м. Також впродовж звітного періоду фахівці виконали роботи по встановленню парапетів у під'їздах будинків за адресами: Центральна, 5 та 9.

Фахівці з служби клінінгу у третьому кварталі розпочали другий етап покосів. Загалом було скошено понад 23 га трави на прибудинкових територіях, що знаходяться в обслуговуванні керуючої компанії “Місто для людей”.

У зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції не проводиться прийом мешканців. Для отримання консультацій або подачі заявок, в тому числі аварійних, можна звернутись на гарячу лінію “Місто для людей Дніпрорудне”:

 

  • +38 067 400 90 02;

  • +38 067 400 64 83.

 

За новинами компанії можна стежити у Viber- групі: https://bit.ly/3hIVlz8, де “Місто для людей Дніпрорудне” публікує звіти про виконані роботи та заявки.

Також поставити запитання, отримати консультацію, залишити звичайну заявку можна заповнивши форму зворотного зв’язку на сайті mdl.com.ua.