Сучасний житловий фонд має немало багатоквархівок, які потребують ремонту. Зокрема, однією з найболючіших проблем для мешканців Дніпрорудного є старі, діряві покрівлі, негерметичні міжпанельні шви, тепловтрати в будинках. Тому й відповідно ці питання знаходиться в пріоритеті для керуючої компанії “Місто для людей”. З початку цього року вдалось виконати 53 заявки, а це 1600 кв.м відремонтованих покрівель та 427 кв.м. міжпанельних швів.

 

“Восени ми виконали ремонт м’якої покрівлі загальним об’ємом 470 кв.м., міжпанельних швів - 188 кв.м.. Та влітку охопили значно більший обсяг, але це не означає, що роботи вже припиняться. Ми продовжимо оновлення будинків в листопаді, - зазначає директор КК “Місто для людей” Анатолій Биценко.  - Завдяки відповідальності клієнтів, які сумлінно та вчасно сплачували за послуги компанії, нам вдалось виконати такі роботи”.

 

 

Поточні ремонти покрівлі жовтень/листопад 2021 року виконано за наступними адресами:



Адреса

Кількість поверхів

М’яка покрівля
(кв.м.)

вул. Героїв праці, 21

9

140

вул. Героїв праці, 19

9

80

вул. Центральна, 33

5

28

вул. Центральна, 45

5

22 п/м

вул. Центральна, 47

5

75

вул. Шахтарська, 30

5

85

Шахтарська, 32

5

65



Ремонт міжпанельних швів було виконано у будинках за адресами: пр. Ентузіастів, 8, 9 та 27; вул. Центральна, 12а, 25; вул. Шахтарська, 30, 32; вул. Зелена, 1; вул. Героїв праці, 21.

 

Продовжаться роботи і в листопаді, для цього вже закуплена чергова партія рубероїду. План робіт вже сформований, але він буде коригуватися в залежності від погодних умов.

 

Для того щоб скоротити тепловтрати будинку мешканці будинку по вул. Центральна, 51 замовили у керуючої компанії роботи по заміні віконних рам у цій п’ятиповерхівці. Звичайним ремонтом там неможливо було дати раду. Тож як тільки на накопичувальному рахунку акамулювалась достатня сума коштів, мешканці забажали встановити сучасні склопакети та зробити відкоси. Загалом у листопаді було оновлено 8 вікон у першому під’їзді. 

 



Відносно це нова послуга, яку замовляють мешканці Дніпрорудного, але результат того вартий. Тож, роботи продовжаться і в наступних під’їздах цього будинку, як тільки-но акумулюються необхідні кошти на балансі, діляться в компанії. Раніше, за заявками мешканців, тут частково був виконаний ремонт міжпанельних швів та покрівлі. Виконання таких робіт стало можливим завдяки тому, що мешканці уклали індивідуальний договір. Тариф в цьому будинку підвищився на 1 грн, але це дає змогу мешканцям планувати та виконувати необхідні “поточні” ремонти.

 

Управлінці зазначають, що накопичені кошти можуть направлятися не лише на заміну вікон, але й на вирішення інших пріоритетних питань на кожному окремому будинку: ремонт покрівлі, герметизація міжпанельних швів, заміну інженерних мереж трубопроводів холодного водопостачання та каналізації, ремонти вхідних груп, під’їздів тощо. 

 

Клієнти можуть отримати консультацію з будь-яких питань або подати заявку, зателефонувавши за номером “гарячої лінії”: 067 400 90 02.

 

Заявки на виконання робіт приймаються цілодобово без вихідних. Центр обслуговування клієнтів за адресою пр. Ентузіастів, 11, (кімната 33) проводить прийом відвідувачів з 08:00 до 16:00 з дотриманням карантинних вимог. Менеджери компанії обов’язково проконсультують та допоможуть у вирішенні питань клієнтів.