Фахівці керуючої компанії “Місто для людей Енергодар” у листопаді встановили 139 од. запірної арматури, замінили 7 п/м. ділянок трубопроводу ЦО та ГВС, виконали прочистку вертикальних трубопроводів каналізації - 139 м.кв. та встановили 34 led-світильників.

За листопад на “гарячу лінію” компанії надійшло 1257 заявок. Найбільш поширені питання: опалення, забитий трубопровід каналізації та пориви трубопроводу гарячого водопостачання, укладання індивідуальних/про реструктуризацію договорів.

Запуск опалення на об’єктах житлового фонду відбувся, теплоносій подано на 100% багатоповерхівок, що знаходяться в управлінні керуючої компанії “Місто для людей Енергодар”.  Наразі тривають пуско-налагоджувальні роботи на житлових будинках.

 

Продовжуються роботи з поточного ремонту на житловому фонді. Так, фахівці керуючої компанії замінили 2 м/п ділянки трубопроводу центральної каналізації у підвалі будинку по пр. .Будівельників, 22. У будинку по пр. Будівельників, 25б "Запорізька АЕС" на тепловому вузлі замінили крани центрального опалення. У будинку №24 по пр. Будівельників оновили 3 п/м ділянки трубопроводу центрального опалення. У будинку по вул. Молодіжна, 15 замінили 1, 5 м/п ділянки трубопроводу центрального опалення та запірну арматуру в тепловому вузлі.

Впродовж звітного періоду встановили 139 од. запірної арматури, оновили електричні проводи та замінили 34 led- світильників у будинках за адресами: Молодіжна, 23 та 25. 

Керуюча компанія «Місто для людей» виконала прочистку вертикальних трубопроводів каналізації. Наприклад, прочистили вертикальний трубопровід по підвалу у будинках за адресами:прочистили ділянки вертикального трубопроводу в будинках за адресами: Курчатова, 26, 27, 29; Українська, 2, 37; Придніпровська, 6; Будівельників, 12, 22, 24, 34; Воїнів-Інтернаціоналістів, 4, 40, 44; Будівельників, 9; Молодіжна, 25; Лісова, 9. Загальна площа виконаних робіт становить 139 кв. м.

Також прочистили каналізаційні випуски у будинках за адресами: Будівельників, 32; Українська, 37; Воїнів-Інтернаціоналістів, 44; Будівельників, 12; Курчатова, 27; Юності, 4 (ОСББ); Лісова, 9. Загальна площа виконаних робіт становить – 44 кв.м. . Загальна площа виконаних робіт становить 144 кв. м.

Фахівці прочистили каналізаційні випуски у будинках за адресами: Скіфська, 20, 22; Українська, 2; Молодіжна, 9, 15, 17; Будівельників, 22, 32; Воїнів-Інтернаціоналістів, 28, 44; Лісова, 9; Юності, 2. Загальна площа виконаних робіт становить – 87 кв.м..

В осінній період служба клінінгу активно прибирає опале листя. Також вже проведена робота по підготовці до снігопадів: закупили 15 тонн піску для посипки внутрішньоквартальних тротуарів та виходів з під’їздів будинків, у випадку ожеледі заготували піщано-сольову суміш. Працівники повністю оснащені всім необхідним обладнанням: це снігозбиральні лопати, льодоруби.

Якщо у вас є необхідність звернутись до компанії, телефонуйте за номером гарячої лінії “Місто для людей” в Енергодарі:

  • +38 (061)-709-12-50;

  • +38 (067)-400-90-20;

  • +38 (050)-202-20-40.

Аварійна служба керуючої компанії "Місто для людей" працює 24/7 і завжди готова прийти на допомогу. Заявки виконуються на 100%. Термін їх виконання - до двох годин.

Нагадуємо, що для оплати послуги управління не обов’язково йти на пошту або в касу банку. Наші клієнти задля безпеки власного здоров’я можуть скористатися платіжними терміналами або онлайн-сервісами. Зокрема, на нашому сайті працює особистий кабінет https://www.gerc.ua/ua/infocenter/, в якому ви можете зручно та безпечно оплатити послугу. 

 

Інформацію про проведені роботи ви можете побачити на каналі керуючої компанії “Місто для людей” в Енергодарі для звітності та важливої оперативної інформації у Viber https://bit.ly/3vCL92a. Додавайтесь та слідкуйте за новинами. Також актуальна інформація міститься на сайті керуючої компанії “Місто для людей” MDL.COM.UA.

 

Керуюча компанія “Місто для людей” бажає здоров’я вам та вашим близьким!