Одним з пріоритетних напрямків у роботі з житловим фондом, яку реалізує керуюча компанія «Місто для людей Дніпрорудне», – ремонт та заміна інженерних мереж.

 

В склад тарифу за утримання багатоквартирних будинків у місті Дніпрорудне входить поточний ремонт інженерних мереж трубопроводу холодного водопостачання. Як відомо, інженерні мережі гарячого водопостачання та центрального опалення знаходяться в обслуговуванні КП «Дніпрорудненські теплові мережі» .

 

Так, у листопаді на гарячу лінію керуючої компанії поступила 649 заявок. З них 12% стосуються обслуговування трубопроводу холодного водопостачання, аварійні заявки були виконані на 100%.

 

- Враховуючи зношений стан житлового фонду, якому вже близько 50 років, інженерні мережі поступово стають непридатними та потребують своєчасного ремонту, а частіше – заміни ділянок трубопроводу. При усуненні аварійних ситуацій, які необхідно виконати протягом 2 годин, наші фахівці фіксують проблемні ділянки та планують виконання робіт з поточного ремонту. Також, ми в режимі online відслідковуємо заявки від мешканців на «гарячу лінію» керуючої компанії з приводу заміни ділянок трубопроводу холодного водопостачання, – зазначив директор керуючої компанії Анатолій Биценко.

 

За останній місяць фахівці керуючої компанії «Місто для людей Дніпрорудне» замінили близько 200 п/м ділянок трубопроводу холодного водопостачання у будинках за адресами:

 

- вул. Героїв праці, буд. 9 (заміна трубопроводу ХВП – 95 п/м);

 

- вул. Центральна, буд. 4 (заміна трубопроводу ХВП – 44 п/м);

 

- пр. Ентузіастів, буд. 8 (заміна трубопроводу ХВП – 52  п/м).

 

Роботи з поточного ремонту тривають, але важливо розуміти, що першочерговість робіт і обсяги їх виконання залежать від наявності грошей на балансі будинку. Якщо вам відомо, що в вашому будинку є проблеми з інженерними мережами, і ви хочете їх вирішити, перше, що потрібно зробити – подати заявку на «гарячу лінію» керуючої компанії за номером:  (067) 400 90 02 або (067) 400 64 83.

Інформацію про проведення робіт ви можете побачити на нашому каналі для звітності та важливої оперативної інформації у Viber: https://bit.ly/3hIVlz8. Додавайтесь та слідкуйте за новинами.