За минулий рік керуюча компанія Місто для людей відремонтувала близько 40 під’їздів та вхідних груп. Роботи виконувались в рамках індивідуальних договорів, за накопичені кошти на будинку, або навіть коли накопичених коштів не було, але мешканці проявляли ініціативу і закуповували матеріали, а наші муляри-штукатури виконували роботу. 

На жаль початок 2022 року приніс для цілої країни таку біду, що ремонти косметичного характеру відійшли на десятий план. В першу чергу на початку війни сили компанії були зосереджені на тому, щоби аварійна служба працювала безперебійно, щоби у мешканців була гаряча і холодна вода, опалення, електропостачання. Більш того, всі ремонти проводяться за рахунок накопичених на будинку коштів, а в часи війни багато людей стикнулися з фінансовими проблемами, тому на будинках почали накопичуватися борги, які не дозволяють планувати ремонт під’їзду. 

Зараз керуюча компанія готова проводити ремонти під’їздів в Запоріжжі. І за останній місяць відремонтувала вже 4 під’їзди.

 

Наприклад, в одному з будинків Південного мікрорайону зробили довгоочікуваний ремонт. Ця робота, звісно, була планова. На будинку були накопичені кошти для цього, і за бажанням мешканців муляри розпочали ремонт. 

Тут діє типовий договір. У вартість послуг входить прибирання прибудинкової території, підмітання раз на тиждень сходових клітин, технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем: гарячого водопостачання; холодного водопостачання; водовідведення; теплопостачання; зливової каналізації, мереж електропостачання та електрообладнання. Дератизация, дезінсекція. Освітлення місць загального користування. 

Інший будинок отримав оновлений під’їзд в рамках індивідуального договору. Згідно з його умовами перелік послуг не відрізняється, але мешканці дещо збільшили частку, що йде на накопичення для ремонтів.

 

Індивідуальний договір дає більш широкі можливості для планування ремонтів, в тому числі оновлення під’їздів. Тож для його укладання варто звернутись до керуючої компанії.

Для вас працює гаряча лінія 067 400 1008, форма зворотного зв’язку на сайті компанії, а також Центри обслуговування клієнтів - на вул.Покровській, 24 (основний) та на вул. Добролюбова, 8  (додатковий).

 

Керуюча компанія “Місто для людей” у Запоріжжі