В будинку по вул.Приходській, що в Олександрівському районі це вже третій ремонт під'їзду. На будинку накопичилось достатньо коштів, тому компанія запланувала виконання такої роботи на прохання мешканців. Муляри-штукатури знімають фарбу та штукатурку, що відшаровується, обробляють стіни грунтовкою, шпаклюють там, де є необхідність, штукатурять, шкурять поверхню і фарбують. Колір узгоджується з мешканцями. Роботи вже на завершальному етапі.

Раніше в цьому будинку проводили скління, там, де було неможливо виконати таку роботу через порушену цілісність рами, замовили нові вікна. замінювали більше 60 погонних метрів трубопроводу холодного водопостачання у підвалі, герметизацію вводу води на будинок, замінили зливову каналізацію 105 погонних метрів.

Керуюча компанія “Місто для людей” в Запоріжжі виконує ремонти під’їздів та вхідних груп в будинках, що обслуговує, якщо накопичено достатньо коштів на будинку, а також, якщо усунена аварійність. Цей будинок добре ілюструє, як поступово можна оновлювати свій будинок, якщо серед мешканців абсолютна більшість вчасно сплачує рахунки за послуги управління.

Якщо укласти індивідуальний договір, то це також дає можливість планувати оновлення разом з фахівцями компанії у визначений термін. Індивідуальний договір дає більш широкі можливості для планування ремонтів, в тому числі оновлення під’їздів. Тож для його укладання варто звернутись до керуючої компанії.

Заявку можна подати за номером 067 400 1008.