Керуюча компанія "Місто для людей Запоріжжя" залишається поруч із мешканцями в складні часи. Не припиняються ворожі обстріли нашого рідного міста. Внаслідок ворожих обстрілів страждають люди та зазнають ушкоджень їхні будинки, в тому числі ті, що обслуговує керуюча компанія "Місто для людей".

Нещодавно була пошкоджена покрівля на деяких будинках, але масштаб руйнування був такий великий, що відремонтувати покрівлю за рахунок накопичених на будинку коштів було неможливо. Керуюча компанія звернулась до міської влади, щоб вона допомогла мешканцям, і місто відгукнулось – надало необхідний матеріал. З керуючої компанії – безпосередньо робота по відновленню шиферного покриття.
На цьому будинку замінять близько 200 м.кв. шиферу.

Один з будинків, яким опікується компанія, постраждав так сильно, що зараз він непридатний для проживання мешканців, адже окрім вибухової хвилі, там ще і сталась пожежа. Міська влада запропонувала мешканцям тимчасове розселення. Будинку необхідні ремонтні роботи капітального характеру, які керуюча компанія не може виконати своїми силами, там працюють спеціальні служби.
Керівник та працівники компанії разом з іншими працівниками комунальної сфери одразу після події були на місці, оцінювали наслідки обстрілу, обсяги руйнування. Працівники закривали пошкоджені вікна в місцях загального користування.

Ще в декількох будинках в управлінні “Місто для людей” в різних районах міста вибиті вікна та шибки. Із зрозумілих причин адреси не називаємо.
Подекуди були вибиті навіть віконні рами. Використовували в роботі щільну плівку, а також плити осб.

Нагадуємо, що наша аварійна служба працює в звичному режимі. Номер, за яким можна залишити заявку, незмінний – 067 400 1008, ми на зв’язку із запоріжцями цілодобово.

Ми залишаємось з вами!